top of page
LA NOSTRA HISTORIA

La nostra història es va iniciar cap a l'any 1950, amb Francisco Gutiérrez Cerezo. Fuster de professió, va ser el clar exemple de l´evolució d´aquest ofici cap a la fabricació de taüts i, amb el pas del temps, a l'organització i la coordinació dels serveis funeraris, adaptant-se als costums i necessitats dels enterraments de cada època.

fotoiaio.jpg

A l´any 1971, el seu fill Francesc Gutiérrez Almarcha, es va incorporar a l´empresa i amb l´empenta i l´actitud per millorar i oferir un servei adient a les necessitats canviants del sector, l'any 1986 es va obrir una sala de vetlla als baixos del domicili familiar, mentre s'efectuaven les obres del nou Tanatori Sant Esteve.

ABANS I DESPRES.jpg

L'any 1999, Gilbert Gutiérrez Albanell, es converteix en la tercera generació de la família que s'incorpora al capdavant de la trajectòria de l'empresa. Durant el 2010 realitza els estudis del curs de tanatopràxia de l'IFT (Institut francès de tanatopràxia), i es diploma com a tanatopràctic pel mateix institut.

dip.jpg

L'any 2014, s'inaugura a Puigcerdà el nou tanatori Sant Marc, consolidant així la seva presència a l'Alt Urgell i a la Cerdanya.

porta façana.jpg
altell1.jpg
012.jpg
bottom of page