SERVEIS
 

Atenció permanent 24 H

 

Disposem d'un servei 24 hores per a què en tot moment, poguem estar al teu costat per assesorar-te, acompanyar-te i ajudar-te a gestionar tot el necessari en el moment de perdre una persona estimada.

En cap cas us deixarem sols i anireu sempre de la nostra mà.

Certificacions i tràmits

 

Ens farem càrrec de tots els tràmits necessaris, tant si la vostra opció és la inhumació com la incineració. Deixeu a les nostres mans els tràmits amb les assegurances, ajuntaments i institucions, certificats i altres documents necessaris. 

Organització i sales per a tot tipus de cerimònies

Organitzarem en qualsevol de les nostres sales per a cerimònies, el vostre acte de comiat i ens encarregarem de posar a la vostra disposició tot el necessari per complir els desitjos del difunt i familiars.

Esqueles murals i recordatoris

Posarem a la vostra disposició un catàleg de recordatoris o bé podrem elaborar-ne un totalment personalitzat amb les imatges, escrits, textos personals o dedicatòries a la persona a qui voleu homenatjar.

Tanmateix, farem saber a la població mitjançant esqueles, de la defunció, lloc i hora de la vetlla, cerimònia i enterrament de la persona finada.

Làpides, plaques, fotoceràmiques i articles de cementiri

Realitzem làpides personalitzades amb els escrits, imatges i complements que desitgeu així com el material de la mateixa amb un gran ventall de marbres, granits i pedres. Ens encarregarem de la seva col·locació al lloc escollit, així com de tots els acabats de la mateixa.

Recepció de difunts, restes o cendres

 

 

En el cas de voler traslladar la defunció d'altres municipis a les poblacions on donem servei (Alt Urgell i Cerdanya) tramitarem tot el necessari perquè no hàgiu de preocupar-vos en cap moment d'aquesta gestió.

Recollida del difunt

 

Ja sigui domicilis particulars, hospitals o centres, disposem de tots els mitjans per anar a recollir al difunt i traslladar-lo a les nostres instal·lacions.

Sales de vetlla

 

Tant en les nostres instal·lacions de La Seu d'Urgell com en les de Puigcerdà, posarem a la vostra disposició 3 sales de vetlla en cadascuna d'elles, amb totes les comoditats i atencions que tant vosaltres com els vostres familiars i amics necessiteu.

Àmplia gamma d'arques

 

Podreu escollir a la nostra sala d'exposicions, el model, color i acabats que més us estimeu del taüt. Us indicarem en tot moment les nostres recomanacions vers la vostra pòlissa i us facilitarem un pressupost detallat de tots els serveis que desitjeu.

Servei d'inicineració i catàleg d'urnes

Si el vostre desig és incinerar al vostre difunt, us facilitarem tot el necessari per poder-ho fer així com us oferirem diferents models d'urnes on depositar les restes del vostre ésser estimat.

Tanmateix, us podrem custodiar la vostra urna durant el temps necessari, perquè pugueu organitzar i decidir el destí més adient.

Trasllats nacionals i internacionals

 

Gestionem tot el necessari per realitzar un trasllat tant en territori nacional com internacional. Ens encarreguem de tota la seva documentació i permisos per tal de poder realitzar aquest servei, així com del propi transport.

 

Servei d'inhumació, exhumació i trasllat de restes

Ens ocuparem tant de la inhumació del difunt com d’exhumacions de restes per a incinerar o per trasllats, entre cementiris o a l’estranger. El moviment de restes a altres sepultures així com la tramitació, concessió o lloguer de nínxols, panteons o columbaris, són altres serveis que oferim així com la neteja y manteniment d'aquests.