SERVEIS
 

Atenció permanent 24 H

 

Disposem d'un servei 24 hores per a què en tot moment, poguem estar al teu costat per assesorar-te, acompanyar-te i ajudar-te a gestionar tot el necessari en el moment de perdre una persona estimada.

En cap cas us deixarem sols i anireu sempre de la nostra mà.

Certificacions i tràmits

 

Ens farem càrrec de tots els tràmits necessaris, tant si la vostra opció és la inhumació com la incineració. Deixeu a les nostres mans els tràmits amb les assegurances, ajuntaments i institucions, certificats i altres documents necessaris. 

Organització i sales per a tot tipus de cerimònies

Organitzarem en qualsevol de les nostres sales per a cerimònies, el vostre acte de comiat i ens encarregarem de posar a la vostra disposició tot el necessari per complir els desitjos del difunt i familiars.

Esqueles murals i recordatoris

Posarem a la vostra disposició un catàleg de recordatoris o bé podrem elaborar-ne un totalment personalitzat amb les imatges, escrits, textos personals o dedicatòries a la persona a qui voleu homenatjar.

Tanmateix, farem saber a la població mitjançant esqueles, de la defunció, lloc i hora de la vetlla, cerimònia i enterrament de la persona finada.

Servei de cotxes acompanyament familiars

No patiu pel desplaçament de familiars que no disposin de vehicle per assistir als llocs on es celebra el funeral. Us oferirem el servei de transport per  familiars que no disposin de transport perquè estiguin al vostre costat en tot moment.

Làpides, plaques, fotoceràmiques i articles de cementiri

Realitzem làpides personalitzades amb els escrits, imatges i complements que desitgeu així com el material de la mateixa amb un gran ventall de marbres, granits i pedres. Ens encarregarem de la seva col·locació al lloc escollit, així com de tots els acabats de la mateixa.

Recepció de difunts, restes o cendres

 

 

En el cas de voler traslladar la defunció d'altres municipis a les poblacions on donem servei (Alt Urgell i Cerdanya) tramitarem tot el necessari perquè no hàgiu de preocupar-vos en cap moment d'aquesta gestió.

Recollida del difunt

 

Ja sigui domicilis particulars, hospitals o centres, disposem de tots els mitjans per anar a recollir al difunt i traslladar-lo a les nostres instal·lacions.

Sales de vetlla

 

Tant en les nostres instal·lacions de La Seu d'Urgell com en les de Puigcerdà, posarem a la vostra disposició 3 sales de vetlla en cadascuna d'elles, amb totes les comoditats i atencions que tant vosaltres com els vostres familiars i amics necessiteu.

Àmplia gamma d'arques

 

Podreu escollir a la nostra sala d'exposicions, el model, color i acabats que més us estimeu del taüt. Us indicarem en tot moment les nostres recomanacions vers la vostra pòlissa i us facilitarem un pressupost detallat de tots els serveis que desitjeu.

Servei floral

Amb les flors transmetem als familiars el nostre suport, condol i afecte en aquests moments tan difícils.

Us donarem l'opció d'escollir entre diferents models de rams, corones i coixins o bé realitzarem qualsevol idea floral que tingueu present.

Mitjançant el nostre servei podreu fer arribar la vostra ofrena personal tant si assistiu al funeral com si no podeu desplaçar-vos.

Servei d'inicineració i catàleg d'urnes

Si el vostre desig és incinerar al vostre difunt, us facilitarem tot el necessari per poder-ho fer així com us oferirem diferents models d'urnes on depositar les restes del vostre ésser estimat.

Tanmateix, us podrem custodiar la vostra urna durant el temps necessari, perquè pugueu organitzar i decidir el destí més adient.

Trasllats nacionals i internacionals

 

Gestionem tot el necessari per realitzar un trasllat tant en territori nacional com internacional. Ens encarreguem de tota la seva documentació i permisos per tal de poder realitzar aquest servei, així com del propi transport.

 

Servei d'inhumació, exhumació i trasllat de restes

Ens ocuparem tant de la inhumació del difunt com d’exhumacions de restes per a incinerar o per trasllats, entre cementiris o a l’estranger. El moviment de restes a altres sepultures així com la tramitació, concessió o lloguer de nínxols, panteons o columbaris, són altres serveis que oferim així com la neteja y manteniment d'aquests.