LA NOSTRA HISTÒRIA

La nostra historia es va iniciar cap als anys 50, amb Francisco Gútierrez Cerezo, fuster de professió.

Va èsser el clar exemple de l´evolució d´aquest ofici cap a la fabricació de taüts i amb el pas del temps a la organització i coordinació dels serveis funeraris, adaptan-se als costums i necessitats dels enterraments de cada época.

fotoiaio.jpg

A l´any 1971, el seu fill Francesc Gutiérrez Almarcha, es va incorporar a l´empresa. El 1986 amb l´empenta i l´actitud per millorar i oferir un servei adient a les necessitats canviants del sector, es va obrir una sala de vetlla als baixos del domicili familiar, mentre s´efectuven les obres de nou Tanatori de Sant Esteve.

ABANS I DESPRES.jpg

A partir d´aquell any en Francesc i la seva esposa Mercè Albanell Galvany van sumar esforços per tirar endavant la que en un futur convertiría en una empresa respectada i valorada per la gent de la comarca.

 

   

    L´any 1999, Gilbert Gutiérrez Albanell, es converteix en la tercera generació de la familia que s´incorpora al capdavant de la trajectòria de l´empresa. Durant el 2010 realitza els estudis del curs de tanatopràxia de l´IFT (Institut francés de tanatopràxia), i es diploma com a tanatopràctic pel mateix institut.

dip.jpg

El nou tanatori s'inaugurà el 5 de març de 1990 i l’empresa es va consolidar com a referent a La Seu d’Urgell i a la comarca de l’Alt Urgell.

011.jpg

    L´any 2014, s´inagura a Puigcerdà el nou tanatori Sant Marc, així l´empresa es consolida amb la seva presencia a

l´Alt Urgell i la Cerdanya.

012.jpg